Deze maand staat er in het horecavakblad Entree een ontzettend leuk artikel over de chef en onze Herberg met mooie plaatjes erbij!. Klik hier voor Profiel Ewout Faase

22 / 04 / 2014
Deze maand in vakblad Entree

31 / 03 / 2014
Wij zijn genomineerd!!!
Herberg de Kop van ‘t Land is door de Triodosbank genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs! U kunt ons helpen ons bedrijf nog duurzamer te maken. Kijk hier naar onze presentatie en stem op ons!

05 / 01 / 2014
Winterstop!
Wij zijn met winterreces. Vanaf 14 februari zijn wij weer geopend. Reserveren kan via info@kopvanhetland.nl.

30 / 10 / 2013
Gault & Millau 2014
Trots kunnen wij melden dat we in het bezit zijn van een prestigieuze GaultMillau Award !!
Afgelopen maandagavond is in de RAI Amsterdam ons de award uitgereikt voor : Duurzame restaurant van het jaar.
We hebben keihard gewerkt voor deze erkenning en zijn dan ook apetrots.