22 / 04 / 2014 Deze maand in vakblad Entree

Deze maand staat er in het horecavakblad Entree een ontzettend leuk artikel over de chef en onze Herberg met mooie plaatjes erbij!. Klik hier voor Profiel Ewout Faase

 
31 / 03 / 2014 Wij zijn genomineerd!!!

bn-hhprijs-2014

Herberg de Kop van ‘t Land is door de Triodosbank genomineerd voor de Hart-Hoofdprijs! U kunt ons helpen ons bedrijf nog duurzamer te maken. Kijk hier naar onze presentatie en stem op ons!

 
18 / 03 / 2014 Deze week

zeesla

Het voorjaar is vroeg en het wordt al prachtig groen op de Kop. Wij serveren nog geen asperges, maar wel de eerste raapstelen, bospeen, koolrabi’s, doperwten en mooie zeewieren!

 
05 / 01 / 2014 Winterstop!

Wij zijn met winterreces. Vanaf 14 februari zijn wij weer geopend. Reserveren kan via info@kopvanhetland.nl.

 
30 / 10 / 2013 Gault & Millau 2014

Trots kunnen wij melden dat we  in het bezit zijn van een prestigieuze GaultMillau Award !!

Afgelopen maandagavond is in de RAI Amsterdam ons de award uitgereikt voor : Duurzame restaurant van het jaar.

We hebben keihard gewerkt voor deze erkenning en zijn dan ook apetrots.